lastnosti-odličnega-laserja-lasersko-odstranjevanje-dlak

KAJ SO LASTNOSTI ODLIČNEGA LASERJA ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK?

Lastnosti odličnega laserja za lasersko odstranjevanje dlak je da omogoči ODLIČEN REZULTAT brez stranskih učinkov, terapija je HITRA in NEBOLEČA.
Medicinski laserji so visoko učinkovite naprave s katerimi rokuje usposobljeno medicinsko osebje. Delujejo z višjimi energijami kot nemedicinski laserji, zato pričakujemo večjo učinkovitost in boljši rezultat. Medicinski laserji so pravi laserji, ki oddajajo koncentriran žarek svetlobe z le ENO VALOVNO DOLŽINO svetlobe. Gre za drage in visoko tehnološke aparature. Le ODLIČNI LASERJI pa nam omogočajo HITRO TERAPIJO SKORAJ BREZ BOLEČIN TER ODLIČEN REZULTAT!

Follow our Blog

LASTNOSTI ODLIČNEGA LASERJA ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK:

 1. IZVRSTNO HLAJENJE –gre za hlajenje ob laserski terapiji, ki je pomembna lastnost dobrega laserja. Pri odlični laserski terapiji si namreč želimo prenesti vso energijo oz toploto v dermis, kjer je korenina dlake, tako da jo lahko ta visoka temperatura uspešno uniči. Medtem, ko mora površina kože (epidermis) ostati hladna, saj v kolikor bi pregrevali na tako visoko temperaturo tudi površino kože, bi prišlo do opeklin in pigmentacij površine kože. In tega si ne želimo.
 2. MINIMALNO STRANSKIH UČINKOV OB MAKSIMALNO DOBREM REZULTATU- Torej lastnost dobrega laserja je, da kombinira visoko energijo, ki jo uspešno prenese do dlačne korenine, ob tem pa je površina kože dovolj hladna, kar omogoči da je terapija skoraj brez bolečin, vendar zelo učinkovita in brez stranskih učinkov.
 3. HITRA TERAPIJA
 4. OMOGOČI ODLIČEN REZULTAT- Na velikem zaslonu izbiramo laserske parametre (energijo in globino) za vsako stranko individualno. Te parametre nato shranimo, tako da naslednjič točno vemo kaj in kako smo že delali. To nam tudi omogoča, da zdravnik nadzira vsako vašo terapijo in optimizira parametre in da vsaka terapija izvedena enako, tudi če bo različne terapije izvajal različen laserski terapevt.
 5. SKORAJ NEBOLEČA TERAPIJA– zaradi močnega hlajenja je terapija minimalno boleča. Vsak ima sicer svoj prag bolečine, ampak večina naših strank terapijo opiše kot občutek rahlega, toplega zbadanja, ki ga bistveno omili odlično hlajenje.

Z NOVO TEHNOLOGIJO se terapija SEDAJ lahko opravlja celo na KOŽI, ki je PORJAVELA!!!.

Zakaj je NAŠA ESTETIKA SKIN KLINIKA ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK?

 1. Ker imamo tim z 10 letnimi izkušnjami laserskega odstranjevanja dlak.
 2. Vse terapije nadzira zdravnik.
 3. Pred pričetkom se pogovorite z zdravnikom, ki vas pregleda in vam naredi individualen plan terapij.
 4. Imamo RAZLIČNE TIPE LASERJEV, ki se uporabljajo v laserskem odstranjevanju dlak. Tako lahko zdravnik resnično izbere za Vas tisti laser, ki je najbolj primeren za Vaš TIP KOŽE IN TIP DLAČIC in na ta način pričakujemo najboljše rezultate.
 5. Vsi naši laserji so PRAVI MEDICINSKI LASERJI
 6. Z laserji rokuje le usposobljeno medicinsko osebje.

VSE KAR MORAŠ VEDETI O LASERSKEM ODSTRANJEVANJU DLAK NAJDEŠ NA POVEZAVI.