Kaj naj sploh napišem o sebi?

V mojem življenju se ves čas dogaja ogromno stvari:) Kje torej začeti?

Sem mama treh nadobudnih srčkov. In zato se mi tudi dogaja teh oooogromno stvari…

Sem sopotnica moje velike ljubezni. S Samotom (Samo Gorenšek,dr.med.) gradiva svoje sanje in običajno življenje, sva sopotnika tako v družinskem življenju, kot partnerja v najini Estetski kliniki SKIN. Skupaj že več kot 20 let…

Sem zdravnica, specialistka dermatologije, ukvarjam se z estetsko dermatologijo in sem direktorica Estetske klinike SKIN. In tudi zato se mi dogaja ogromno stvari. Verjamem v individualen, naraven, mladosten izgled, ki ga lahko dosežemo s holističnim pristopom, kjer kombiniramo zdravo prehrano, redno vadbo, zaščito pred soncem in celostno, pametno uporabo estetskih posegov. Za mladosten in urejen videz.

Sem navdušena nad sodobno umetnostjo, modernim plesom, imam rada lepe stvari, predvsem veliko razmišljam o lepoti obraza, všeč mi je moderna arhitektura…

Sem navdušena nad zdravim življenjskim slogom. Veliko se ukvarjam z zdravo prehrano (ja, tudi veliko kuham, vendar le zdrave stvari:) in redno vadbo (ja, rada telovadim:). Verjamem da je zdrav duh v fit telesu.

Sem navdušena nad potovanji in odkrivanjem novega. To je še ena moja strast. Z možem sva prepotovala veliko, od Londona, Amsterdama, Pariza, do Balija, Tajske, Singapurja, od Madagaskarja do Miamia, New Yorka do Havajev in še veliko več… Odkrivala veliko tropskih otokov, saj v vsakdanjem tempu pogrešava predvsem ležernost peščenih plaž. Večinoma potujeva, ker predavava o najinem delu v estetski medicini na kongresih v tujini ali se izobražujeva o novih postopkih, ki bi jih rada ponudila na najini kliniki.

Sem navdušena nad angleškim načinom življenja in vrhunskimi estetskimi klinikami v Londonu s katerimi sodelujeva. Pred leti sva pridobila tudi licenco za opravljanje zdravniškega poklica v Angliji, saj smo tam z družino nekaj časa živeli.

Sem navdušena nad konstantnim izobraževanjem, saj si želim svoj poklic opravljati odlično in biti pripravljena na nove izzive.

In še veliko, veliko več…

Torej vsak dan se mi dogaja ogromno stvari. V blogu bom pisala o različnih temah, predvsem o zdravem življenjskem slogu in kako ga praktično pričet živeti, kako zdrava prehrana vpliva na naš izgled, kaj je anti aging in kako jesti zdravo, o nosečnosti in vadbi, o najinih potovanjih, o estetiki, staranju, različnih posegih, zaščiti pred soncem…

In še veliko, veliko več…

Če se tudi ti sprašuješ o teh stvareh vpiši svoj e-mail naslov spodaj in vsak teden boš na mail prejel/a moj nov blog zapis.

Imej se skrajno lepo in ostani po svoje lep/a!!!

Katja Gorenšek,dr.med.