lasersko-odstranjevanje-dlak-cena

Zakaj je lasersko odstranjevanje dlak v dermatološki kliniki dražje?

Cena laserskega odstranjevanja dlak Na ceno storitve v največji meri vplivajo oprema in naprave s katerimi izvajamo posege. V dermatološki kliniki imamo medicinske laserje, ki imajo medicinski certifikat. Naprave, ki imajo certifikat medicinske opreme so dražje. Ob tem poseg nadzoruje zdravnik, specialist dermatolog, s katerim se pomenite pred terapijo, ta oceni ali ste primeren kandidat …

Follow our Blog

Cena laserskega odstranjevanja dlak

Na ceno storitve v največji meri vplivajo oprema in naprave s katerimi izvajamo posege.

  1. V dermatološki kliniki imamo medicinske laserje, ki imajo medicinski certifikat. Naprave, ki imajo certifikat medicinske opreme so dražje.
  2. Ob tem poseg nadzoruje zdravnik, specialist dermatolog, s katerim se pomenite pred terapijo, ta oceni ali ste primeren kandidat in za vas naredi individualen plan terapij, ki vam bo omogočil najbolj optimalen rezultat.
  3. Prav tako so prostori in protokoli v zdravstveni dejavnosti podvrženi drugačnim zakonskim predpisom, kot na primer kozmetični saloni, kar storitev tudi podraži. To pomeni, da so v našem centru tudi pri terapiji laserskega odstranjevanja dlak upoštevamo vse zdravstvene norme, čistoče in kvalitete storitev.
  4. Posege izvaja le za lasersko terapiji usposobljeno in izkušeno medicinsko osebje.

Cena laserskega odstranjevanja dlak je v Estetiki Skin odraža naše izkušnje, vrhunske medicinske laserje, strokovno usposobljenost, varnost posega in zagotovljen učinek.